Forandringsfisk ?

Her på bloggen skriver jeg om forandring.

Med et ledelsesmæssigt perspektiv; innovationsledelse, udvikling, risikovillighed, og forandringsprocesser.

Jeg har siden 1998 arbejdet med forandringer – både praktisk, operationelt, taktisk og strategisk. Forandringer kan være velkomne, sjove og inspirerende. Og de kan være forstyrrende, angstprovokerende og unødvendige. Men livet leves ikke uden.

“Livet forstås baglæns, men må leves forlæns” – udtrykker jo meget godt det grundvilkår – men kan vi som ledere blive bedre til at bane vejen for en forståelse i arbejdslivet, og skabe et miljø som skaber grobund for nødvendige forandringer, er vi nået langt.

Al udvikling rummer risici, mod og forandringslyst – og skal håndteres og dyrkes.

Der er et ocean fyldt med teorier og metoder til at skabe innovation og lede medarbejdere, projekter og virksomheder igennem forandringer – de bidrager til inspiration og eftertanke – men de skal fanges og tilberedes så de kan praktiseres. Derfor: Forandringsfisk.

På bloggen vil jeg forsøge at forholde mig til noget af det jeg læser – men med udgangspunkt i min evne til at regne ud, hvad der op og ned – og hvordan det hænger sammen med det jeg har lært.

Forandringsfisk handler om at forstå sig selv, og omgivelserne – og tage ansvar for egen forandring, for derigennem at flytte hegnspæle – og få det resultat man ønsker.